giako logo

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

     TΟ ΠΑΡΩΝ SITE ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: | ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ LED-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ: |

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ GLOU

Στον σύγχρονο απαιτητικό καταναλωτή-πελάτη, οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας Glou είναι ικανές να ανταποκριθούν πλήρως, να προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες του με προϊόντα που έχουν πολυποίκιλες εφαρμογές και νέα φιλοσοφία στον σχεδιασμό (design). Μπορούμε λοιπόν να αρχίσουμε με την απλή αντικατάσταση των παλιών λαμπτήρων πυρακτώσεως και αλογόνου με νέους λαμπτήρες Compact Fluorescent Lamps (cfl) Glou, μειώνοντας την εκπομπή θερμότητας και αυξάνοντας την φωτεινότητα σε Lumen.
 
Το σαλόνι είναι ένας χώρος για χαλάρωση με τους φίλους μας και με την οικογενειά μας αλλά και είναι και ένας χώρος για ανάγνωση βιβλίων και εφημερίδων.
Γι' αυτό το λόγο, ο φωτισμός θα πρέπει να είναι ο ιδανικός χωρίς υπερβολές αλλα και χωρίς ελλείψεις ώστε να δημιουργεί ένα περιβάλλον οικειότητας και ηρεμίας, να μην κουράζει αλλά ταυτόχρονα να αναβαθμίζει την αισθητική των χώρων ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.
 
 
glou 8  1
 glou 10  2
 3new  3

Στα καταστήματα και στα μεγάλα Εμπορικά κέντρα απαιτείται ειδική μελέτη διαχείρισης φωτισμού. Θέλουμε σωστό φωτισμό όπου αναδεικνύει τα προϊόντα που βρίσκονται στο χώρο αλλά ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Οι λάμπες οικονομίας Glou προσφέρουν μέχρι και 80% Οικονομία σε κατανάλωση ενέργειας.
 
4new 4
 5new  3

 

Σε  εργασιακούς χώρους και σε εργοστάσια τοποθετούμε λάμπες Οικονομίας GLOU για περισσότερη οικονομία και μεγαλύτερο χρόνο διάρκεια ζωής.

 

6new 6
 9new 7
Οι ηλεκτρονικές λάμπες GLOU διατίθενται σε τόση μεγάλη "γκάμα" που ικανοποιούν κάθε ζητούμενο γενικό ή ειδικό φωτισμό στις σύγχρονες τάσεις εφαρμογής χρήσης φωτός σήμερα, όπως αυτό φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. 
 
8 8new
 7new  7
 

ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

Giako Group
Εισαγωγική Εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού
Α.Φ.Μ. 081380943 - Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων
Ξανθίππης 19, 56224, Θεσσαλονίκη
+30231 070 9451