giako logo

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

     TΟ ΠΑΡΩΝ SITE ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: | ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ LED-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ: |

Κατηγοροποίηση Προϊόντων/Brand Names

 
Η Giakο Grοuρ, έχοντας μια μεγάλη εμπειρία στο χώρο των λαμπτήρων οικονομίας από το 1993 αναπτύσσουμε, διακινούμε και υποστηρίζουμε ποιοτικά προϊόντα φωτισμού.
 Η καλή φήμη και η αφοσίωση των πελατών μας, μας οδήγησε στην δημιουργία τεσσάρων αξιόπιστων νέων σειρών με χρήση των νέων τεχνολογιών, δεσμεύοντας μας για άριστη ποιότητα φωτισμού και καλύπτοντας τις ανάγκες του καταναλωτή σήμερα.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - BRAND NAMES
 
A. ΠΡΟIΟΝΤΑ GLOU:
1. Η ΣΕΙΡΑ G-PRO ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Η σειρά G-ρrο είναι η επόμενη επανάσταση στο χώρο των λαμπτήρων οικονομίας, η μείωση του πάχους του σωλήνα δίνει στη σειρά G-ρrο μικρό μέγεθος και κομψό σχήμα που τους επιτρέπει να χωρέσουν στις περισσότερες εφαρμογές.
 Διάρκεια ζωής μεγαλύτερη των 10000 h ωρών, ενεργειακής κλάσης Α απόδοση που φτάνει μέχρι 70 lumens ανά watt και φιλικοί στο περιβάλλον γιατί περιέχουν λιγότερο από 2mg υδραργύρου.
 Κάντε τη G-ρrο την πρώτη επιλογή σας, γιατί είναι το αστέρι σας.

2. Η ΣΕΙΡΑ G-SPECIAL ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ 42V AC - 12V DC - 24V DC 
Η σειρά G -sρecial περιέχει προϊόντα που δίνουν μοναδική λύση στη κατανάλωση του ρεύματος και χρησιμοποιούνται σε ειδικές εφαρμογές όπως φωτοβολταϊκές κυψέλες, ανεμογενvήτριες, πλοία, υδροηλεκτρικά εργοστάσια με απευθείας σύνδεση, υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση σε ρεύμα και εξοπλισμό, προστατεύοντας το περιβάλλον.

3. Η ΣΕΙΡΑ G-ECO ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 
Η σειρά G-ecο προσφέρει τιμή, σχεδιασμό και υλικά φιλικά προσκείμενα στο περιβάλλον και στη κατανάλωση του ρεύματος.
 Προτιμούνται για τις ειδικές συσκευασίες για σταντ στα καταστήματα λιανικής και σουπερμάρκετ Υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού για αλυσίδες κατόπιν ειδικής συμφωνίας.

4. Η ΣΕΙΡΑ G-HAL 30% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 
Η σειρά G-ΗaΙ προσφέρει καθαρό λευκό φως, που ενισχύει τα χρώματα και την υφή των αντικειμένων, δίνοντας επαγγελματική λύση σε βιτρίνες και άλλες εφαρμογές προβολής. Έχουν διάρκεια ζωής 1000·3000 ώρες, διατηρώvτας την φωτεινότητα τους μέχρι το τέλος (συγκρινόμενοι με τους κοινούς λαμπτήρες).

Σκοπός της Glοu είναι να αρχίσει ένα ταξίδι στην αγορά με τα πιο πετυχημένα μοντέλα λαμπτήρων οικονομίας και ελπίζουμε να φέρουμε τη καλύτερη τεχνολογία και γκάμα προϊόντων σε όλους τους καταναλωτές και το σημαντικότερο στη ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ.

B. ΠΡΟΙΟΝΤΑ LED GIAKO:
Τα LED GIAKO λειτουργούν περισσότερο, χρησιμοποιούν λιγότερη ισχύ και επιτρέπουν στους σχεδιαστές να χρησιμοποιήσουν το φως του με τρόπους που ποτέ πριν δεν έχουν φανταστεί.
 Καταναλώνουν 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από τις λάμπες και διαρκούν μέχρι 10 φορές περισσότερο. Υπάρχουν οφέλη ενέργειας αλλά και οφέλη από ασφάλεια επίσης. Επειδή ανάβουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου ενώ οι λάμπες οικονομίας όχι. Τα LED GIAKO αντικαθιστούν το neon και το φθόριο και παράλληλα δεν έχουν τις αλλοιώσεις στην χρωματική απόδοση.
 Έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 30.000 ώρες, καταναλώνουν 80-90% λιγότερη ενέργεια από τους υπόλοιπους λαμπτήρες και είναι πιο φιλικά για το περιβάλλον.
Τα LED είναι η πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία στον φωτισμό και ήδη έχουν αρχίσει να κερδίζουν τις περισσότερες εφαρμογές αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού φωτισμού και στη χώρα μας.
 Η εταιρία, ως πρωτοπόρος των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της λάμπας κατηγοροποίησε τα LED στα:

1. Diamond
2. DecoLine
3. FabLed
4. Perfect
5. Led accessories

Τα προϊόντα μας είναι πάντα εναρμονισμένα με τις κοινοτικές οδηγίες της Ευρώπης και ιδιαίτερα από τη σχετική directive ΕυΡ 2005/32/EC και Energy label Directive 1998/11/EC, 2002/96/ΕΕ (WEEE)-2002/95/EU RοHS.
 
 

ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

Giako Group
Εισαγωγική Εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού
Α.Φ.Μ. 081380943 - Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων
Ξανθίππης 19, 56224, Θεσσαλονίκη
+30231 070 9451