giako logo

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

     TΟ ΠΑΡΩΝ SITE ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: | ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ LED-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ: |

Ιστορική Αναδρομή

 
0 RGB
 
Η GIAKO GROUP ιδρύθηκε το 1985 αρχικά με την επωνυμία ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ο.Ε., δραστηριοποιήθηκε ως κατασκευαστική εταιρεία και από το 1991 ως εισαγωγική – εμπορική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.
 
Από τον Μαϊο του 2007 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ύψος της περιφερειακής οδού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τοποθετείται σε κομβικό σημείο που εξυπηρετεί την διανομή σε ένα δίκτυο καταστημάτων - πελατών σε όλη την Ελλάδα. Oι νέοι χώροι εκτείνονται σε επιφάνεια 2500 τετραγωνικών μέτρων, με εκθετήριο (showroom), αποθηκευτικούς χώρους, γραφεία, αίθουσα συσκέψεων, εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης και βοηθητικούς χώρους. 
 
"Αιχμή του δόρατος" αποτελεί το τμήμα Έρευνας και ανάπτυξης, που από το 2007 είναι εκείνο που μας διαφοροποιεί σε θέματα τεχνολογίας, εφαρμόζoντας νεωτεριστικές ιδέες και καινοτομίες (innovation). Ερευνούμε τις νέες τάσεις και προτείνουμε-κατασκευάζουμε προϊόντα φωτισμού που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

Giako Group
Εισαγωγική Εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού
Α.Φ.Μ. 081380943 - Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων
Ξανθίππης 19, 56224, Θεσσαλονίκη
+30231 070 9451