giako logo

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

     TΟ ΠΑΡΩΝ SITE ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: | ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ LED-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ: |

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι δυο μεγάλοι Οίκοι της Ισπανίας αφ’ενός μεν η FAMATEL αφετέρου δε η ΤΕΚΟΧ έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους την ασφάλεια και την ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων τους.
Η GIAKO GROUP διακινεί τα παραπάνω προϊόντα στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερη ευχαρίστηση λόγω της εξαιρετικής ικανοποίησης που αποκομίζουν οι καταναλωτές- πελάτες μας από την ποιοτική ανωτερότητα αυτών των προϊόντων αλλά και την πιστή εφαρμογή των κανονισμών που πληρούν στη χρήση τους.

LED AR 111 SCOB REFLECTOR 12V G53

Σε επώνυμο κατάστημα ρούχων τοποθετήθηκε η λάμπα LED AR111 SCOB REFLECTOR 12V G53 με μεγάλη επιτυχία.

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED

Οι λαμπτήρες GIAKO LED είναι λαμπτήρες οικονομίας 3ης γενιάς, λειτουργούν περισσότερο, χρησιμοποιούν λιγότερη ισχύ και επιτρέπουν στους σχεδιαστές να χρησιμοποιούν το φως του με τρόπους που ποτέ πριν δεν είχαν φανταστεί.
Οι επαναστατικοί αυτοί λαμπτήρες έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 50000 ώρες, καταναλώνουν 80-90% λιγότερη ενέργεια απ’τους λοιπούς λαμπτήρες, διαρκούν μέχρι 5 φορές περισσότερο και είναι φιλικοί στο περιβάλλον.

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ GLOU

Στον σύγχρονο απαιτητικό καταναλωτή-πελάτη, οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας Glou είναι ικανές να ανταποκριθούν πλήρως, να προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες του με προϊόντα που έχουν πολυποίκιλες εφαρμογές και νέα φιλοσοφία στον σχεδιασμό (design). Μπορούμε λοιπόν να αρχίσουμε με την απλή αντικατάσταση των παλιών λαμπτήρων πυρακτώσεως και αλογόνου με νέους λαμπτήρες Compact Fluorescent Lamps (cfl) Glou, μειώνοντας την εκπομπή θερμότητας και αυξάνοντας την φωτεινότητα σε Lumen.

ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

Giako Group
Εισαγωγική Εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού
Α.Φ.Μ. 081380943 - Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων
Ξανθίππης 19, 56224, Θεσσαλονίκη
+30231 070 9451